TC Capital, companie de investitii si dezvoltare de proprietati, cu sediul in Romania, controlata de omul de afaceri Ali Capa, a lansat proiectul de cladiri de spatii de birouri Hyperion Towers, din zona Pipera, in urma unui proces de renovare. Complexul este fostul Twin Tower Barba Center, care a fost achizitionat de catre omul de afaceri turc in 2017, ulterior fiind redenumit si intrand in faza de modernizare.

Investitia in lucrarile de renovare se ridica la 14 milioane euro, iar proiectul include doua cladiri cu o suprafata inchiriabila cumulata de 40.000 mp spatii de birouri de clasa A. Procesul de renovare are loc in doua etape, termenul de finalizare al primei cladiri fiind la finalul anului in curs, in timp ce al doilea turn din ansamblul Hyperion Towers va fi complet modernizat in cel de al doilea semestru din 2020.

"Am achizitionat acest proiect, deoarece credem ca zona in care este localizat ofera o oportunitate deosebita pentru dezvoltarea afacerilor. Este vorba despre Bulevardul Pipera, aflat in zona de nord a orasului, mai precis despre portiunea din imediata vecinatate a centrului de afaceri din Floreasca. Conexiunea cu restul Bucurestiului este mult mai buna decat este perceputa de multi oameni. Datorita podurilor si extinderii drumului, aceasta parte din Pipera este mai usor accesibila decat alte centre populare de spatii de birouri, precum Bulevardul Dimitrie Pompeiu sau Strada Fabrica de Glucoza", a declarat Ali Capa (foto), CEO al TC Capital.

El adauga ca "sectorul de spatii de birouri al pietei imobiliare are nevoie de proiecte noi, reinnoite, dar totodata flexibile si accesibile ca pret, pentru a acoperi o cerere mai mare, in special pentru companiile mijlocii care au optiuni limitate, cum ar fi cladirile de apartamente, vile sau spatii de birouri de clasa B".

Hyperion Towers

Hyperion Towers dispune de 1.650 mp per nivel, construiti in jurul unei zone centrale, si ofera posibilitatea impartirii in spatii de birouri cuprinse intre 200 si 1.650 mp. De asemenea, la parterul Hyperion Towers vor fi situate cafenele, magazine si restaurante. Complexul dispune de peste 400 de locuri de parcare subterane.

TC Capital a fost infiintata in 2014 si este un fond de investitii privat condus de Ali Capa, care a fost actionar si director executiv al Anchor Grup, timp de peste 10 ani. In ultimii cinci ani a investit, prin intermediul TC Capital, in complexul rezidential Cosmopolis si in compania de dezvoltare agricola, KC Argo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri