NEPI Rockcastle anunta finalizarea lucrarilor de reamenajare a zonei Food Court din Mega Mall Bucuresti, realizate in urma unei investitii de 3,2 milioane euro. Potrivit dezvoltatorului, suprafata de 10.000 mp a fost renovata si organizata sub forma unui "mini-oras indoor".

In noua zona Food Court din Mega Mall spatiile sunt delimitate si compartimentate in mai multe "vecinatati", structurate precum niste "mini-cartiere" ale unui oras, arata NEPI Rockcastle. Conceptul de design a fost realizat de Corvin Cristian Studio.

"Food Court-ul este o ancora pentru centrele comerciale, iar asteptarile vizitatorilor sunt foarte mari. Pentru clientul modern, mall-ul este mai mult decat un spatiu pentru cumparaturi - a devenit parte integranta din comunitate", a declarat Alexandru Suiu, center manager Mega Mall.

Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai recent construite centre comerciale din Bucuresti, in urma unei investitii de 165 de milioane de euro. Centrul acopera in total 220.000 metri patrati si face parte din portofoliul NEPI Rockastle.

Citeste si:
NEPI Rockcastle, 3,5 mil. euro in etajul al doilea din Mega Mall
NEPI Rockcastle investeste...

Mall-ul dispune de un spatiu inchiriabil de aproximativ 76.000 de metri patrati, dispusi pe 5 niveluri, si gazduieste peste 200 de magazine, dar si o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Un milion de euro in zona de restaurante din Ploiesti Shopping City