Food Court-ul Mega Mall s-a transformat intr-un "mini oras indoor", in urma unei investitii de 3,2 mil. euro

NEPI Rockcastle anunta finalizarea lucrarilor de reamenajare a zonei Food Court din Mega Mall Bucuresti, realizate in urma unei investitii de 3,2 milioane euro. Potrivit dezvoltatorului, suprafata de 10.000 mp a fost renovata si organizata sub forma unui "mini-oras indoor".

In noua zona Food Court din Mega Mall spatiile sunt delimitate si compartimentate in mai multe "vecinatati", structurate precum niste "mini-cartiere" ale unui oras, arata NEPI Rockcastle. Conceptul de design a fost realizat de Corvin Cristian Studio.

"Food Court-ul este o ancora pentru centrele comerciale, iar asteptarile vizitatorilor sunt foarte mari. Pentru clientul modern, mall-ul este mai mult decat un spatiu pentru cumparaturi - a devenit parte integranta din comunitate", a declarat Alexandru Suiu, center manager Mega Mall.

Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai recent construite centre comerciale din Bucuresti, in urma unei investitii de 165 de milioane de euro. Centrul acopera in total 220.000 metri patrati si face parte din portofoliul NEPI Rockastle.

Citeste si:
La ce riscuri sunt supuși copiii care petrec mai mult timp în online
La ce riscuri sunt supuși...

Mall-ul dispune de un spatiu inchiriabil de aproximativ 76.000 de metri patrati, dispusi pe 5 niveluri, si gazduieste peste 200 de magazine, dar si o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri