Bolt, cea mai mare platforma europeana de transport, a deschis, in 2018, in cladirea de spatii de birouri Timpuri Noi Square din Bucuresti, un centru de inginerie software pentru Europa Centrala si de Est, unde in prezent lucreaza peste 70 de profesionisti.

Bolt are 30 de milioane de utilizatori inregistrati in peste 35 de tari din lume, iar in Romania, compania opereaza in Bucuresti, Cluj-Napoca si in Timisoara. In cladirea in care opereaza centrul de inginerie, Timpuri Noi Square, Bolt are inchiriata o suprafata de 1200 metri patrati pe un singur etaj.

Bolt Timpuri Noi Square

La amenajarea biroului a lucrat o echipa de arhitecti in stransa colaborare cu office managerul Bolt, potrivit reprezentantilor companiei de ride sharing.

Bolt Timpuri Noi Square

Structura biroului este una deschisa, unde managerii stau impreuna cu echipele lor. In Romania, nu exista momentan un director general sau country manager.

Bolt Timpuri Noi Square

Fiecare divizie dispune de cate un director care lucreaza indeaproape cu colegii din Tallinn, capitala Estoniei, unde se afla sediul central al companiei. Singurul birou inchis este al directorului de HR.

Bolt Timpuri Noi Square"In prezent, avem peste 73 de angajati, care lucreaza in departamente precum inginerie software, customer support, operatiuni, dar si office, marketing sau HR. Echipa noastra este in continua crestere. De asemenea, am ales cladirea datorita pozitionarii. Se afla in zona Timpuri Noi, fix langa metrou, care este folosit de majoritatea angajatilor companiei. In plus, este aproape de centrul vechi al orasului", spun reprezentantii Bolt.

Bolt Timpuri Noi SquareIn biroul Bolt, exista si un spatiu dedicat relaxarii, cu masa de ping pong si PlayStation, chiar langa bucatarie. "Este unul dintre cele mai animate colturi. La parterul cladirii in care avem sediul sunt deschide doua localuri - Biutiful si Carnivale - foarte populare si ele in randul angajatilor".

Bolt Timpuri Noi Square

Centrul de inginerie al Bolt dispune de 10 sali de sedinta, precum si de o bucatarie mare. De obicei, arata reprezentantii companiei, angajatii iau masa la restaurantele din jur sau comanda mancare la birou. Bolt are rezervate si patru locuri de parcare, dar sunt suficiente pentru angajati, avand in vedere ca aproape toti prefera transportul in comun sau chiar serviciile companiei. Locurile de parcare sunt folosite si de vizitatori, pentru ca zona se confrunta cu o problema din acest punct de vedere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri