Luăm în considerare închiderea și suntem în discuții cu chiriașii pe această temă încă de la primul caz înregistrat pe teritoriul țării. Însă, specificul nostru și mixul de produse și de servicii care se regăsesc în Veranda fac însă dificilă o închidere totală a clădirii, au declarat, pentru wall-street.ro, reprezentanții mall-ului din zona Obor din Capitala.

"Există în interiorul mall-ului spații esențiale care deservesc comunitatea, de la serviciul de evidență a populației până la poștă, farmacii și hipermarket, și a căror funcționare încă este necesară. În plus, având în vedere că traficul pietonal are o pondere semnificativă în traficul total înregistrat la noi, orice restrângere a accesului la astfel de servicii poate forța o bună parte din populație la deplasări în zone mai îndepărtate ale orașului, ceea ce implică și riscuri de sănătate mult mai mari de care trebuie să ținem cont", potrivit reprezentanților Veranda Mall.

Centrul comercial Băneasa Shopping City a anunțat astăzi că îşi va întrerupe activitatea în perioada 23 martie - 16 aprilie 2020.

Aceștia adaugă faptul că pentru Vernada Mall au fost luate încă de dinainte de declararea pandemiei mai multe măsuri de protecție pentru angajați și clienți, puse în aplicare treptat.

"Prevenția a fost și rămâne, mai ales în contextul COVID-19, cea mai bună abordare. Echipa noastră nu mai circulă cu transportul în comun de câteva săptămâni, am achiziționat termometre pentru a putea verifica temperatura angajaților și clienților, am limitat din prima accesul la spațiile comune, de socializare, și ulterior le-am închis, în plus față de toate măsurile de igienă și dezinfecție constante și absolut necesare", arată sursa citată.

Citeste si:
Anunț cu bombă la un mall din Capitală
Anunț cu bombă la un mall din...

Managementul mall-ului a întrerupt, de asemenea, toate campaniile de marketing în derulare și toate evenimentele următoare, până după sărbătorile de Paște. "Am început să comunicăm venitul la mall că un demers de strictă necesitate atât online cât și offline, la toate intrările".

Totodată, "atât timp cât spațiul ne permite și anumite magazine mai funcționează, am încercat să ne adaptăm cât mai bine situației și să ajutăm comunitatea, motiv pentru care am și decis să le oferim un spațiu celor de la Cumpărături la ușa ta, pentru a ajuta cât mai mulți oameni să stea în casă și a eficientiza cumpărăturile de urgență pentru cei care nu se pot deplasa în condiții de siguranță și nu au alte alternative", au mai spus reprezentanții Veranda Mall.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Bădescu: Au început să apară speculatorii de oportunități în piața imobiliară
Setari Cookie-uri