CTP, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si proprietar de parcuri industriale din România, își extinde portofoliul aflat în vecinătatea Bucureștiului, pe autostrada A1, la Km 13, punctul zero al pieței logistice şi industriale din România, achiziționând Equest Logistic Park pentru aproximativ 30 de milioane euro de la Forum Serdika.

Equest Logistic Park este un parc logistic de clasă A, situat la kilometrul 13 al autostrăzii A1. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

"Această tranzacție reflectă tendinţa puternică de consolidare pe care o observăm în piața industrială şi logistică, o piaţă foarte activă. Investitorii de top achiziționează active care se integrează foarte bine din punct de vedere strategic în portofoliul lor, contribuind astfel la reducerea gradului de fragmentare al pieţei.

El adaugă că tranzacția a fost finalizată în această perioada, care a implicat schimbări fără precendent în rutina zilnică, atât în ce priveşte aspectele sociale, cât şi legat de metodele de lucru. "Ea demonstrează că piața încă este activă și că va depăşi obstacolele dificile, așa cum a făcut-o şi în trecut. Considerăm că piaţa este mult mai matură comparativ cu ultima situaţie în care ne-am confruntat cu provocări semnificative", a mai spus Tim Wilkinson.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară cu activitate pe segmentele pieței de profil. Departamentul de Capital Markets al companiei a fost implicat în 2019 în vânzarea de active imobiliare de top în România, cu o valoare de piață de peste 250 de milioane de euro.

Citeste si:
Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, paraseste Digi24
Plecare la Digi24. Jurnalista...

CTP este unul dintre cei mai important dezvoltatori de spații industriale și logistice din România, cu un portofoliu de peste 1,2 milioane de metri pătrați de depozite de clasa A aflate în 10 orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Bădescu: Au început să apară speculatorii de oportunități în piața imobiliară
Setari Cookie-uri