Connect44 România, care activează în domeniul ingineriei telecomunicațiilor, a închiriat recent o suprafata de 1.000 de metri pătrați de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timișoara si constituie o extindere cu 750 de metri pătrați a spațiului deja deținut a fost semnată în luna martie, contractul având o valabilitate de cinci ani, cu opțiune de prelungire.

Connect44 va deschide astfel al doilea birou regional în Timișoara. Compania, înființată în Elveția, a intrat pe piața locală în 2017 și are sediul cu birourile centrale în AFI Tech Park din București.

Un obiectiv al Connect44 România pentru 2020 continuă să fie expansiunea. De aceea, ne concentrăm în acest an pe o creștere importantă atât a serviciilor, cât și a echipei. În actualul context al pandemiei de COVID-19 ne-am adaptat situației și am pus la punct infrastructura IT care să le permită angajaților noștri să lucreze de la distanță. Astfel, în toate birourile noastre de la nivel mondial angajații lucrează remote, din siguranța propriilor cămine. În același timp, concomitent cu relaxarea măsurilor impuse de autorități, le oferim colegilor posibilitatea de a veni să lucreze de la birou, în condiții de igienă sporite.

Alexandru Cociorvei, director general al Connect44

Vox Technology Park a trecut în ultimele săptămâni printr-un proces de pregătire în vederea întoarcerii companiilor în clădire, după încheierea Stării de Ugență. Au fost achiziționate și instalate două termoscanere la intrarea în clădire, care măsoară în mod automat temperatura angajaților și vizitatorilor, au fost instalate aparate de curățare și filtrare a aerului (nebulizatoare), carpete antiseptice, dozatoare de hârtie și de materiale dezinfectante pe bază de senzori și au fost regândite fluxurile de circulație din interiorul clădirii.

"Colegii care doresc să vină să lucreze la birou au fost informați de măsurile de precauție implementate de administratorii clădirilor în care ne desfășurăm activitatea. Totodată, în birourile noastre din București și Timișoara, ne-am asigurat că adoptăm toate măsurile de igienă sporită. În prezent avem peste 200 de angajați în birourile noastre din București și Timișoara. Pentru a ne atinge obiectivele de creștere a business-ului, am continuat procesele de recrutare și în această perioadă", a mai adăugat Alexandru Cociorvei.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Proiectul oferă posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul a obținut și certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent.

Vox Property Group are în dezvoltare și proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la începutul anului 2020 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri