Speedwell a închiriat o suprafață de 8.500 de metri pătrați de birouri către KPMG, într-un nou proiect, denumit MIRO, pe care urmează să îl dezvolte în zona Băneasa din București, în cadrul unei tranzacții intermediată de compania de cosultanta imobiliară Knight Frank.

Suprafața de 8.500 mp ocupată de KPMG va reprezenta aproximativ 40% din totalul disponibil spre închiriere în cadrul proiectului de birouri MIRO și constituie una dintre cele mai mari tranzacții din ultimele luni. Proiectul este certificat BREEAM Excellent și WELL, iar angajații KPMG se vor putea muta în noul sediu la sfârșitul anului 2021. În prezent, Speedwell a primit deja autorizația de construire.

Prin "semnarea unui contract atât de important într-o perioadă dificilă suntem convinși că această colaborare va fi benefică pentru toate părțile implicate, pe termen lung. Piața de birouri trece printr-o perioadă de adaptare, perioadă la care luăm parte în mod activ și lucrăm la concluziile finale. În primele șase luni ale anului au fost încheiate 66 de tranzacții, însumând o suprafață totală de 100.000 mp, mai puține decât de obicei, din cauza stării de urgență. În pofida acestui fapt, ne așteptăm la o revenire, începând cu 2021", a declarat Horațiu Florescu, chairman & CEO, Knight Frank România & Ungaria.

La finalizare, proiectul de birouri MIRO va dispune de peste 21.000 mp, fiind localizat în zona de nord a Bucureștiului, cu acces din Șoseaua București-Ploiești.

"Activitățile Speedwell evoluează într-un ritm rapid în România. Încheierea unei tranzacții cu o companie multinațională așa cum este KPMG ne confirmă încrederea în acest proiect. În paralel cu acesta, începem dezvoltarea proiectului rezidențial The Ivy, în aceeași zonă", a declarat Jan Demeyere, co-fondator și partener Speedwell.

Retail jobs

Portofoliul Speedwell în România mai cuprinde proiectele Record Park din Cluj-Napoca, Triama Residence din București, Paltim din Timișoara și Riverside City din Râmnicu-Vâlcea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri