KPMG își mută birourile într-un proiect dezvoltat de Speedwell în zona Băneasa

Speedwell a închiriat o suprafață de 8.500 de metri pătrați de birouri către KPMG, într-un nou proiect, denumit MIRO, pe care urmează să îl dezvolte în zona Băneasa din București, în cadrul unei tranzacții intermediată de compania de cosultanta imobiliară Knight Frank.

Suprafața de 8.500 mp ocupată de KPMG va reprezenta aproximativ 40% din totalul disponibil spre închiriere în cadrul proiectului de birouri MIRO și constituie una dintre cele mai mari tranzacții din ultimele luni. Proiectul este certificat BREEAM Excellent și WELL, iar angajații KPMG se vor putea muta în noul sediu la sfârșitul anului 2021. În prezent, Speedwell a primit deja autorizația de construire.

Prin "semnarea unui contract atât de important într-o perioadă dificilă suntem convinși că această colaborare va fi benefică pentru toate părțile implicate, pe termen lung. Piața de birouri trece printr-o perioadă de adaptare, perioadă la care luăm parte în mod activ și lucrăm la concluziile finale. În primele șase luni ale anului au fost încheiate 66 de tranzacții, însumând o suprafață totală de 100.000 mp, mai puține decât de obicei, din cauza stării de urgență. În pofida acestui fapt, ne așteptăm la o revenire, începând cu 2021", a declarat Horațiu Florescu, chairman & CEO, Knight Frank România & Ungaria.

La finalizare, proiectul de birouri MIRO va dispune de peste 21.000 mp, fiind localizat în zona de nord a Bucureștiului, cu acces din Șoseaua București-Ploiești.

"Activitățile Speedwell evoluează într-un ritm rapid în România. Încheierea unei tranzacții cu o companie multinațională așa cum este KPMG ne confirmă încrederea în acest proiect. În paralel cu acesta, începem dezvoltarea proiectului rezidențial The Ivy, în aceeași zonă", a declarat Jan Demeyere, co-fondator și partener Speedwell.

Citeste si:
Speedwell vinde prin Knight Frank clădirile de birouri din Record...
Speedwell vinde prin Knight...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Portofoliul Speedwell în România mai cuprinde proiectele Record Park din Cluj-Napoca, Triama Residence din București, Paltim din Timișoara și Riverside City din Râmnicu-Vâlcea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri