Hagag Development Europe, dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale, a finalizat lucrările de consolidare și modernizare pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109. Clădirea va fi dată în folosință imediat după recepția finală.

În prezent, 50% din suprafața totală închiriabilă disponibilă este contractată. Potrivit dezvoltatorului, intregul edificiu, de la structura de rezistență, elemente de design interior, fațadele și pereții exteriori au fost reconsolidate, respectiv recondiționate, iar infrastructură electrică, instalațiile sanitare și de climatizare ale clădirii au fost reînnoite. Proiectul a primit, de asemenea, certificarea Excellent Breeam in Use.

Cladirea dispune si de 30 de locuri de parcare supraterane, raste pentru biciclete, dușuri pentru angajați și spații de depozitare disponibile la nivelul inferior al clădirii. H Victoriei 109 are două intrări individuale cu zone de lobby independente și acces din Calea Victoriei, respectiv Calea Griviței, trei ascensoare si două scări interioare.

"Reintroducerea în circuitul comercial a unei clădiri vechi de peste 70 de ani a fost nu doar o provocare, ci și un efort complex. H Victoriei 109 este mai mult decât o adresă, este o destinație, iar eforturile comune pe care le-am întreprins alături de colaboratorii noștri pentru reconversia imobilului au avut la bază un concept versatil și futurist, iar astfel am reușit să transformam o clădire veche, demodată, cu o structură de rezistență deficitară, fațade și spații interioare degradate, într-o clădire de birouri de ultimă generație", a declarat Yitzhak Hagag, chairman and board controller Hagag Group.

Hagag Development Europe este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri