Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe da startul unui nou proiect de apartamente in Bucuresti, denumit H Eliade 9 Residence si care va fi dezvoltat in cartierul Primaverii, pe un teren de 2.000 mp. Ansamblul va avea o suprafata totala construita de aproximativ 6.000 mp construiti.

Potrivit Hagag Development Europe, proiectul va beneficia de un regim de inaltime de S+P+4+5R si va gazdui 35 de apartamente de lux si 70 de locuri de parcare subterane si supraterane. La momentul actual, 25% din unitati sunt deja rezervate.

"Suntem increzatori in abilitatea pietei din Romania de a atrage investitii in sectorul imobiliar, si suntem, totodata, constienti ca proprietatile imobiliare trebuie sa se alinieze tendintelor actuale. In baza acestor considerente, ne-am propus sa ne concentram pe livrarea de proiecte care sa acopere atat segmentul de rezidential, cat si cel de cladiri de birouri. Adiacent proiectelor in derulare, planuim noi dezvoltari si ne mentinem, in continuare, interesul in zona proiectelor de lux, adaugand H Eliade 9 Residence in portofoliul nostru", a declarat Yitzhak Hagag, presedintele Hagag Group Israel, proprietarul Hagag Development Europe.

Noul proiect al Hagag Development Europe este cel de-al treilea dedicat segmentului rezidential. Totodata, este cel de-al doilea proiect al companiei in zona rezidentiala de lux. Actualmente, H Eliade 9 Residence se afla in faza de proiectare, iar finalizarea lucrarilor este planificata pentru anul 2020.

Hagag Development Europe subliniaza ca va continua investitiile in proiecte de lux, vizand, in special, segmentul de rezidential, dar si piata de birouri. Portofoliul companiei pe plan local include, la momentul actual, cinci proprietati: doua terenuri in zona Pipera, un teren in zona Primaverii si doua cladiri situate pe Calea Victoriei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri