Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe da startul unui nou proiect de apartamente in Bucuresti, denumit H Eliade 9 Residence si care va fi dezvoltat in cartierul Primaverii, pe un teren de 2.000 mp. Ansamblul va avea o suprafata totala construita de aproximativ 6.000 mp construiti.

Potrivit Hagag Development Europe, proiectul va beneficia de un regim de inaltime de S+P+4+5R si va gazdui 35 de apartamente de lux si 70 de locuri de parcare subterane si supraterane. La momentul actual, 25% din unitati sunt deja rezervate.

"Suntem increzatori in abilitatea pietei din Romania de a atrage investitii in sectorul imobiliar, si suntem, totodata, constienti ca proprietatile imobiliare trebuie sa se alinieze tendintelor actuale. In baza acestor considerente, ne-am propus sa ne concentram pe livrarea de proiecte care sa acopere atat segmentul de rezidential, cat si cel de cladiri de birouri. Adiacent proiectelor in derulare, planuim noi dezvoltari si ne mentinem, in continuare, interesul in zona proiectelor de lux, adaugand H Eliade 9 Residence in portofoliul nostru", a declarat Yitzhak Hagag, presedintele Hagag Group Israel, proprietarul Hagag Development Europe.

Retail jobs

Noul proiect al Hagag Development Europe este cel de-al treilea dedicat segmentului rezidential. Totodata, este cel de-al doilea proiect al companiei in zona rezidentiala de lux. Actualmente, H Eliade 9 Residence se afla in faza de proiectare, iar finalizarea lucrarilor este planificata pentru anul 2020.

Hagag Development Europe subliniaza ca va continua investitiile in proiecte de lux, vizand, in special, segmentul de rezidential, dar si piata de birouri. Portofoliul companiei pe plan local include, la momentul actual, cinci proprietati: doua terenuri in zona Pipera, un teren in zona Primaverii si doua cladiri situate pe Calea Victoriei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri