Hagag Development Europe, dezvoltatorul proiectului rezidential H Pipera Lake, a obtinut autorizatia de constructie pentru cel de-al doilea proiect de apartamente H Victoriei 139. Bugetul alocat pentru consolidarea si modernizarea imobilului este de 10 milioane de euro, iar lucrarile sunt programate sa demareze in urmatoarele doua luni. Finalizarea lucrarilor este estimata in trimestrul al patrulea din 2020.

Amplasat pe una dintre arterele principale ale Capitalei, H Victoriei 139 are o suprafata totala construita de 3.200 mp si va dispune de 33 de apartamente de 2, 3 si 4 camere si un regim de inaltime de S+P+7+8R.

"Renovarea si fortificarea unei cladiri vechi, presupune deseori un drum mult mai anevoios decat dezvoltarea unui proiect nou de la stadiul zero. Vorbim insa despre o constructie care face parte din trecutul tangibil al unei comunitati, iar H Victoriei 139 este gandit si proiectat in asa maniera incat sa pastreze identitatea culturala a uneia dintre cele mai fascinante epoci bucurestene. Fatada edificiului va pastra arhitectura originala, iar structura de rezistenta a cladirii va fi consolidata in intregime, eliminand vulnerabilitatile existente. Totodata, imobilul va afisa un lobby impresionant si spatii comerciale stradale", a declarat Yitzhak Hagag, chairman and board controller Hagag Group.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale si comerciale in Romania.

Compania este implicata in achizitionarea, dezvoltarea si renovarea unor imobile si proiecte care implica mai mult de 150 de milioane de euro investite in zonele de lux si de dezvoltare ale Bucurestiului.

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri