Impact a primit autorizaţia de construire pentru încă 5 blocuri de locuinţe

Dezvoltatorul Impact Developer&Contractor a primit autorizaţia de construire pentru 5 blocuri de locuinţe în proiectul Boreal Plus din Constanţa, a anunţat compania.

Astfel, Impact Developer & Contractor a obţinut autorizaţia de construire pentru 341 de apartamente, 450 mp de spaţii comerciale şi 427 locuri de parcare în ansamblul Boreal Plus din Constanţa, potrivit Agerpres.

Ansamblul Boreal Plus este amplasat în una dintre cele mai bine cotate zone rezidenţiale ale oraşului Constanţa, în Palazu Mare, şi include în total 691 de locuinţe, dintre care 673 de apartamente, în 9 blocuri, şi 18 vile de lux. Cartierul se află în proximitatea DN2A, fiind la 15 minute distanţă de centrul Constanţei şi de autostrada A4.

Apartamentele Boreal Plus au vedere panoramică spre lacul Siutghiol. Ansamblul va dispune, de asemenea, de 826 locuri de parcare, dintre care 289 vor fi dispuse într-o parcare etajată, cu înălţime S+P+4E.

Impact Developer & Contractor SA este listată la Bursa de Valori Bucureşti. În 29 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 500.000 de metri pătraţi construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Băneasa, demarat în 2007, unde până în prezent au fost construite peste 2.500 de locuinţe.

Impactul crizei COVID-19 în...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri