Storage Logistics, o platforma online pentru spații de depozitare, a fost lansată oficial si include, în momentul de față, o retea de peste 80 de proprietari cu o suprafață totală a spațiului disponibil de aproximativ 65.000 metri pătrați, potrivit unui comunicat de presa.

Astfel, Storage Logistics constituie o rețea virtuală de depozite fizice din România, prin intermediul căreia companiile care au nevoie de spațiu provizoriu, pe termen mediu și scurt, au acces la o multitudine de variante. In comunicat se arata ca, în momentul de față, depozitele disponibile prin intermediul platformei acoperă peste 50% din județele țării, majoritatea fiind localizate în apropierea zonelor de graniță sau a principalelor noduri interne de transport și logistică.

"Ne dorim ca în primul an de activitate să ajungem la peste 250.000 metri pătrați de spații înregistrate în platformă și la peste 10.000 paleți intermediați lunar" a declarat Cristina Dumitrescu, managing partner Storage Logistics. Ea adauga ca soluțiile oferite de Storage Logistics se adresează în special sectoarelor Retail, FMCG și White goods, însă planurile companiei includ dezvoltarea unui serviciu și pentru produsele ADR până la începutul anului 2021.

Investiția inițială în dezvoltarea platformei însumează aproximativ 200.000 euro și include atât realizarea soluției digitale de conectare a depozitelor cu companiile interesate, cât și creșterea echipei interne Storage Logistics. În România există peste 4,6 milioane metri pătrați de spații de depozitare, iar volumul de business generat de această industrie este de peste 2 miliarde de euro anual.

Citeste si:
Gebrüder Weiss vizează extinderea spațiilor logistice din România
Gebrüder Weiss vizează...
Sursa foto: Don Pablo / Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri