Globalworth, cel mai mare proprietar de spatii de birouri din Romania, a semnat un contract de inchiriere pentru 2.200 mp in cladirea Tower 1 din Globalworth Campus cu Star Storage, furnizor de produse si servicii IT.

Compania va utiliza noul spatiu, situat la etajul cinci al Tower 1, pentru desfasurarea operatiunilor comerciale si a celor de cercetare si dezvoltare IT. In Tower 1, mai au sediul si Amazon, Garrett Motion, Mindspace, Starbucks si Stradale.

"Aceasta schimbare are loc in contextul strategiei noastre de expansiune atat pe plan local, in urma investitiilor facute in ultimii patru ani, cat si pe plan international, segment care preconizam ca va reprezenta 40% din veniturile companiei in 2020, dublu fata de 2019", a precizat Catalin Paunescu, CEO al Star Storage

Globalworth Campus va fi finalizat in acest an, odata cu incheierea lucrarilor la ultima cladire din complex, Tower 3. Cele trei turnuri din Globalworth Campus pun la dispozitie 88.000 mp de spatiu de birouri si 760 de locuri de parcare.

Tower 1 si Tower 2 au suprafete de cate 29.000 mp, in timp ce Tower 3 are o suprafata de 35.000 mp. In acest moment, cele trei cladiri ale Globalworth Campus sunt inchiriate in proportie de peste 90%. Turnurile 1 si 2 detin certificarea BREEAM Excellent pentru performanta ecologica, iar Tower 3, ultima cladire dezvoltata in complex, este in curs de certificare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri