Scaunul de birou cu coloană vertebrală și coaste flexibile, care costă 8.000 de lei

Workspace Studio, companie specializată în soluții de amenajare orientate către ergonomie, intră pe piața de retail online după o investiție de 100.000 de euro. În oferta de produse a magazinului online au fost introduse într-o primă etapă scaune ergonomice Herman Miller, produse pentru care interesul a crescut cu 300% în perioada martie – septembrie 2020.

Investiția continuă direcția de dezvoltare a portofoliului de produse care se adresează segmentului rezidențial abordată de Workspace Studio în prima jumătate a acestui an, odată cu introducerea a peste 200 de produse de mobilier Hay.

Ce produse vor urma să fie introduse în portofoliul magazinului online în perioada următoare?

"Birouri electrice și brațe de monitor, ambele foarte importante pentru un home office ergonomic. Apoi colecția Hay va fi introdusă treptat pe site", a declarat, pentru wall-street.ro, Horațiu Didea, managing partner Workspace Studio.

Scaunul care "îți ține spatele"

În gama de produse prezente deja în magazinul online se află și scaunul ergonomic Embody al cărui spătar a fost realizat după anatomia spatelui uman, cu coloana vertebrală și coaste flexibile. Scaunul se ajustează cu ușurință urmărind curbura naturală a spatelui și poate fi achiziționat la prețul de 8.000 de lei.

Citeste si:
Estimare: Corporatistul român se va reîntoarce la birou în vara lui...
Estimare: Corporatistul român...

"100.000 euro este estimarea de vânzări generate prin magazinul online până la finalul acestui an. Vânzarea B2C totală în 2020 este estimată la aproximativ 350.000 de euro, iar cifra de afaceri pe care o estimăm până la sfârșitul anului pentru Workspace Studio este de 8 milioane de euro" a adăugat Didea.

Estimarea de vânzări prin magazinul online vine în contextul în care mulți angajați continuă munca de acasă, iar interesul pentru scaunele ergonomice este în continuă creștere.

"Munca de acasă va rămâne predominantă pentru o bună parte din angajați, iar pe termen lung aceștia au nevoie de stații de lucru ergonomice în locuință pentru a rămâne productivi. Estimăm că în 3 ani segmentul B2C va ajunge să genereze o cifră de afaceri de circa 1 milion de euro anual și să reprezinte o pondere semnificativă în totalul operațiunilor Workspace Studio", precizează Horațiu Didea.

eBook cu recomandări pentru biroul de acasă

Workspace Studio a elaborat un eBook care cuprinde sfaturi și soluții de amenajare pentru biroul de acasă, astfel încât productivitatea și sănătatea fizică să nu fie afectate atunci când munca remote se prelungește. Acesta cuprinde și recomandări legate de ambient (spațiu, acustică, iluminat), de postură, de mobilierul de birou potrivit, dar și de felul în care ar trebui organizată munca, pauzele, întâlnirile și multe altele.

În primele 9 luni ale acestui an, Workspace Studio a avut o cifră de afaceri de 6.5 milioane de euro. Workspace Studio este distribuitor de mobilier de birou de înaltă calitate și ergonomie și Dealer Partner Autorizat unic al Herman Miller în România. Herman Miller este recunoscut ca lider al inovației globale în mobilier de birou, accesorii și servicii ergonomice strategice. Produse Herman Miller se află expuse în colecțiile permanente ale marilor muzee din lume.

Citeste si:
Munca de acasă, de la prieten la dușman
Munca de acasă, de la prieten...

Sursa foto: Compania

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri