Dezvoltatorul imobiliar Skanska a anunțat că va investi 45 de milioane de euro în faza a doua a proiectului de spații de birouri Equilibrium, localizat zona Barbu Văcărescu - Floreasca, din Capitală.

Potrivit unui comunicat al companiei, clădirea de 12 etaje va dispune de o suprafață închiriabilă de aproximativ 19.900 de metri pătrați și de 229 de locuri de parcare supra și subterane. La finalizarea celei de-a doua clădiri suprafața închiriabilă din cadrul complexului va oferi o suprafață închiriabilă de 40.800 de metri pătrați. Dezvoltatorul a anunțat că a doua clădire va include totodată măsuri suplimentare pentru protejarea împotriva virusurilor.

„În ciuda contextului actual, continuăm investițiile în proiectele noastre, în economie și în dezvoltarea sustenabilă a orașului”, a declarat Aurelia Luca, vicepreședinte executiv operațiuni România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska în CEE.

Construcția pentru Equilibrium 2 este programată să înceapă în februarie 2021, iar finalizarea sa este estimată pentru primul trimestru din 2023. Prima fază a proiectului, Equilibrium 1, a devenit operațională de la 1 noiembrie 2019.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri