Skanska investește 45 milioane euro în extinderea unui proiect de spații de birouri din București

Dezvoltatorul imobiliar Skanska a anunțat că va investi 45 de milioane de euro în faza a doua a proiectului de spații de birouri Equilibrium, localizat zona Barbu Văcărescu - Floreasca, din Capitală.

Potrivit unui comunicat al companiei, clădirea de 12 etaje va dispune de o suprafață închiriabilă de aproximativ 19.900 de metri pătrați și de 229 de locuri de parcare supra și subterane. La finalizarea celei de-a doua clădiri suprafața închiriabilă din cadrul complexului va oferi o suprafață închiriabilă de 40.800 de metri pătrați. Dezvoltatorul a anunțat că a doua clădire va include totodată măsuri suplimentare pentru protejarea împotriva virusurilor.

„În ciuda contextului actual, continuăm investițiile în proiectele noastre, în economie și în dezvoltarea sustenabilă a orașului”, a declarat Aurelia Luca, vicepreședinte executiv operațiuni România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska în CEE.

Construcția pentru Equilibrium 2 este programată să înceapă în februarie 2021, iar finalizarea sa este estimată pentru primul trimestru din 2023. Prima fază a proiectului, Equilibrium 1, a devenit operațională de la 1 noiembrie 2019.

Citeste si:
Românii lucrează de acasă, dar companiile încă nu renunță la birouri
Valoarea tranzacțiilor de pe...
Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri