Prima Development Group demarează lucrările la un nou ansamblu rezidențial în Oradea, Green Residence, care continuă proiectul Prima Nufărul, dezvoltat de Prima pe parcursul ultimilor ani. Împreună, cele două ansambluri vor forma cel mai mare complex rezidențial din Oradea, cu peste 1.600 de apartamente.

Green Residence înseamnă peste 800 de apartamente grupate în șase imobile cu demisol, parter și 10 etaje, care oferă locatarilor și 3 căi rapide de acces auto, peste 600 locuri de parcare supraterane și mai mult de 200 subterane, plus stații de încărcare electrică.

Cu mai mult de 4.000 de metri pătrați de spații verzi, Green Residence oferă noilor rezidenți ai ansamblului confortul unor locuințe inteligente, cu facilități de transport și acces rapid la centre comerciale și mall-uri. O premieră pentru ansamblurile rezidențiale din Oradea o va reprezenta grădinița cu creșă, dezvoltată pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați în cadrul complexului, de care vor beneficia toți rezidenții acestuia.

„Prima Nufărul este un proiect de referință al nostru în Oradea și prin continuarea sa cu Green Residence devine cel mai mare ansamblu rezidențial din acest oraș, cu peste 1.600 de apartamente. Ridicăm conceptul de confort la un nivel superior și oferim clienților noștri toate facilitățile unor locuințe inteligente, cu sisteme smart, înconjurate de spații verzi. Direcția sustenabilității, a reducerii amprentei de carbon este una dintre preocupările majore ale Prima Development Group.

Apartamentele pe care le construim sunt fiabile și înglobează tehnologii prietenoase cu mediul. Din acest motiv ne-am dorit să dotăm ansamblul cu stații de încărcare electrică, pentru că vrem să contribuim activ la susţinerea infrastructurii de mobilitate electrică din țara noastră”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

La începutul anului 2023, primele 200 de apartamente vor fi gata pentru predare către proprietari, iar alte 150 vor fi finalizate până în la sfârșitul anului 2023. Ansamblul de locuințe va fi construit integral și finisat până în 2025.

Sursa foto: Prima Development Group

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri