Dezvoltatorul Square 7 Properties anunță demararea lucrărilor de construcție pentru un nou parc de retail, la Giurgiu, în suprafață brută închiriabilă de 7.000 mp, compania Strabag fiind constructorul noului centru comercial giurgiuvean.

"Continuăm planul agresiv de dezvoltare cu o nouă investiție în proiectul cu numărul 26 din portofoliul companiei. Având in vedere contextul economic favorabil din ultimii ani, vedem noi oportunități în orașele cu populație între 50.000- 100.000 locuitori, unde există o nevoie reală pentru comerț modern și spații adecvate", a declarat, într-un comunicat remis redacției, Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties.

Proiectul de la Giurgiu este dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM. Antreprenorul general al proiectului este compania austriacă Strabag.

Parcul de retail de la Giurgiu este localizat central, pe bulevardul Academician Miron Nicolescu. Este ancorat de Lidl, galeria comercială fiind deja total închiriată către branduri precum: Hervis Sports & Fashion, New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, KFC, Superzoo și altele. Deschiderea este prevăzută pentru primul trimestru al anului 2023.

Retail jobs

În prezent, Square 7 Properties are în curs de finalizare extinderea parcului de retail de la Slatina și în curs de autorizare alte două noi proiecte în Pitești și Mediaș, cele trei dezvoltări având o suprafață totală de aproximativ 35.000 mp.

Square 7 Properties a dezvoltat alături de Mitiska REIM un portofoliu de 26 de parcuri de retail, în suprafață totală de 142.000 mp. Grupul are o experiență de peste 15 ani pe piața din România, cu o echipă solidă și profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility și property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber și accesul direct în magazine.

Sursa foto: Square 7 Properties

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F