Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe anunță consolidarea echipei de management prin numirea Andreei Mihai în funcția de CEO urmând să supervizeze operațiunile din România și să coordoneze activitatea de dezvoltare, fiind responsabilă de conturarea planului de afaceri pe termen scurt, mediu și lung, precum și de creșterea segmentelor de business existente.

“Decizia de a o avea pe Andreea Mihai în echipa noastră a venit într-un moment în care compania se regăsește într-o etapă continuă de creștere și dezvoltare. Experiența sa extinsă în executive management complementează viziunea și planurile ambițioase pe care le avem pentru România”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Yithzak Hagag, Co-fondator și acționar Hagag Development Europe.

În parcursul său profesional, Andreea Mihai a activat în ecosisteme complexe de business, a optimizat premisele de creștere pentru companii internaționale din top 10 cele mai mari prezente în România, inclusiv pe parcusul crizei economice din 2008 și a participat activ la două mari tranzacții M&A, de la etapa de planificare și până la finalizare.

Citește și: Hagag Development Europe poate începe renovarea Palatului Știrbei din Calea Victoriei

Retail jobs

Cooptarea sa în cadrul Hagag Development Europe vine în contextul accelerării investițiilor stragetice în București și în alte orașe din țară.

„Sunt onorată să mă alătur unei companii cu rezultate excepționale, care dezvoltă proiecte unice în România și al cărei model de business reprezintă o referință pentru piața de real estate, precum și pentru dezvoltarea sustenabilă a ecosistemelor urbane. În același timp, mă bucur să văd că împărtășesc aceeași viziune cu întreaga echipă Hagag Development Europe, iar asta îmi oferă convingerea că împreună putem dezvolta noi proiecte care vor satisface cele mai exigente cerințe și care vor accelera, în același timp, și ritmul de creștere a companiei, pe toate segmentele de business”, a declarat și Andreea Mihai, CEO Hagag Development Europe.

Citeste si:
Andreea Mihai, in comitetul director al Leroy Merlin
Andreea Mihai, in comitetul...

Cu o experiență de peste 20 de ani în executive management, Andreea este absolventă a programului Executive MBA Româno-Francez, realizat în parteneriat între Institutul Național de Dezvoltare Economică – ASE și CNAM Paris, a programului de masterat „Administrarea Afacerilor” din cadrul ASE București și a Facultății de Administrație Economică și Socială din cadrul Universității Bordeaux Montesquieu IV (Franța), fiind licențiată și în Gestiunea Afacerilor, în cadrul ASE București.

Citește și: Hagag Development Europe a cumpărat sediul ISPH din Capitală

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidentiale, comerciale si hoteliere in Europa, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv (TASE). Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea mai multor clădiri și proiecte situate în zonele premium ale Bucureștiului și este singurul investitor si dezvoltator de proprietati imobiliare de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice, cu prezență arhitecturală unică.

Citeste si:
Investitorii imobiliari au așteptări mai pesimiste pentru 2023...
PwC: Investitorii imobiliari...

Sursa foto: Hagag Development Europe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F