Lucrarile pentru ansamblul razidential vor incepe la sfarsitul 2007- inceputul anului 2008. Compania nu a facut publica suma necesara achizitonarii terenului aflat intr-o comuna din apropierea Bucurestiului.

De asemenea, Ozer Construction a lansat, luni, cel mai mare proiect imobiliar din statiunea Sinaia, in dubla calitate de investitor si dezvoltator. Complexul Belleview are in total 344 apartamente, iar investitia se ridica la 20 milioane euro. Compania va construi in cadrul acestui complex 136 de garsoniere, 140 apartamente cu doua camere, 32 apartamente cu trei camere si 36 duplexuri cu doua si trei camere. Toate locuintele au terasa si gradini proprii, iar fiecare apartament dispune de un loc de parcare inclus in pretul de vanzare.

Grasonierele au un pret fix de 49.000 euro (fara TVA), apartamentele cu doua camere 66.000 euro (fara TVA), cele cu trei camere 86.000 euro (fara TVA), iar duplexurile 118.000 euro (fara TVA).

Ozer Construction planieste sa dezolte un nou proiect in Constanta, precum si sa intre pe piata din Macedonia si Polonia.

Citeste si:

Compania estimeaza o cifra de afaceri de 50 milioane euro in 2007, iar pe primul trimestru din acest an a inregistrat o cifra de afaceri de 6 milioane euro, fata de 1,5 milioane euro in 2006.

Ozer este o companie multinationala infiintata in 1963 si activeaza pe piata din Romania de zece ani. Printre proiectele construite de Ozer se numara Bucuresti Mall, Europe House, America House, Caro Castel Ofiice, cladirea de birouri Multigalaxy si in curs de executie proiectele rezidentiale Liziera si Oxford Grden in zona Pipera.