CPI România, parte din CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, anunță succesul campaniei de plantare şi reciclare a hârtiei realizată împreună cu chiriașii spaţiilor de birouri din IRIDE Park.

Organizată la începutul lunii martie, pentru o perioadă de 5 zile, campania a reușit să strângă 10 tone de hârtie reciclată, iar la final, participanții au plantat 30 de arbori în interiorul parcului.

“Succesul acestei campanii este foarte important pentru noi şi le mulțumim chiriașilor noștri pentru feedback-ul pozitiv şi implicarea în acest proiect. Principiile ESG guvernează întreaga noastră activitate, iar această campanie se înscrie pe lista proiectelor de responsabilitate socială ale companiei”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager, CPI România.

Inițiativa CPI România a constat în organizarea unui concurs de reciclare a hârtiei la care au fost invitați să participe toți chiriașii din IRIDE Park. În perioada 8-14 martie 2023, participanții au colectat hârtie reciclabilă în sacii puși la dispoziție de proprietarul IRIDE Park - CPI România. La finalul concursului, toți participanții au fost invitați să participe la acțiunea de plantare a arborilor, acțiune ce a avut loc în interiorul parcului.

Situat pe fosta platformă industrială Pipera, pe Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, IRIDE Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din București. Parcul dispune de o suprafață închiriabilă de 83.286 metri pătrați, împărțită în clădiri de birouri şi spații de depozitare, iar în acest moment, găzduiește mai mult de 50 de companii.

Despre CPIPG

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, având un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro la data de 30 septembrie 2022.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri