Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piața SMT – AeRO a Bursei de Valori București, anunță lansarea unei noi linii de business sub brandul Meta Homes. Aceasta va avea rolul de a promova proprietățile aflate în portofoliul trustului, clienții având astfel contact direct cu proprietarul și acces la prețuri fără comisioane de intermediere.

„Decizia de a crea divizia Meta Homes a venit ca un pas firesc în dezvoltarea companiei, fiind de altfel prevăzută încă de la înființarea Meta Estate Trust. Odată cu lansarea propriului departament de vânzare, clienții vor avea acces în mod direct la toate proprietățile aflate în portofoliul companiei, dispunând de toate detaliile direct pe www.metahomes.ro”, a declarat Oriol Casellas Deig, CEO al Meta Estate Trust.

Meta Homes, spre deosebire de agențiile imobiliare, intermediază exclusiv vânzarea unităților contractate / achiziționate de către Meta Estate Trust din primele faze de proiect. De asemenea, Meta Homes oferă posibilitatea de achiziție pentru apartamente care nu mai sunt disponibile la finalizarea proiectului.

Meta Homes oferă trustului Meta Estate Trust un contact direct cu potențialii clienți, acest aspect având un impact direct în dezvoltarea viitorului portofoliu de locuințe în linie cu cerințele pieței locale de profil.

„În acest moment, Meta Homes propune cca. 40 de proprietăți finalizate sau cu finalizare imediată din segmentul premium în București și Ilfov. Unitățile din portofoliu sunt foarte atractive atât pentru clienți finali, cât și pentru investitori care doresc să cumpere o locuință ca investiție pentru închiriere”, a mai afirmat Oriol Casellas Deig.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri