Dezvoltatorul imobiliar Adama a inaugurat prima cladire din proiectul Evocasa Armonia situat in cartierul Titan, investitia in primele doua constructii rezidentiale ridicandu-se la valoarea de 30 milioane de euro, dupa cum declara Asher Lax, director de marketing si vanzari Adama.
In aceasta luna au fost finalizate lucrarile la prima cladire, iar cel de-al doilea bloc este intr-un stadiu avansat de constructie, finalizarea lui fiind programata pentru luna mai a acestui an, dupa o investitie totala de 30 milioane de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, locuintele sunt vandute in proportie de 65%.

Ansamblul este situat pe strada Liviu Rebreanu, si este unul dintre cele cinci proiecte dezvoltate de Adama in aceasta zona. Compania a finalizat Edenia, a finalizat si vandut integral Swiss Cottage si Titanium, si are in stadii avansate de constructie Evocasa Optima si Evocasa Armonia.

Blocul finalizat are 13 etaje si cuprinde 131 de apartamente de 1, 2 si 3 camere si penthouse- uri. Suprafetele construite incep de la 60 mp ce includ un balcon de 4 mp, pentru o garsoniera, 70 mp ce includ un balcon inchis de 5.2 mp pentru un apartament de doua camere si ajung la 149 mp (inclusiv terasa de 38 mp) pentru penthouse.

In dotarile apartamentelor sunt incluse: bucatarie mobilata si utilata, baie echipata cu obiecte sanitare , parchet, pregatire aer conditionat etc.

Apartamentele se pot achizitiona prin Prima Casa, credit ipotecar sau rate direct de la dezvoltator. Preturile pentru un apartament de 2 camere incep de la 73.479 euro+TVA.

Cititi si articolul Strategia Adama pentru 2010. Vezi cate proiecte rezidentiale sunt in plan pentru Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri