Lista cu ''zonele roşii'', pentru care este necesară carantina instituţionalizată timp de 14 zile, a fost actualizată şi publicată miercuri pe site-ul INSP, potrivit Agerpres.

Potrivit INSP, ţările considerate ''zone roşii'' sunt: Italia, Franţa, Germania, Spania şi Iran. Astfel că cetăţenii români care se întorc din aceste ţări se vor afla în carantină instituţionalizată 14 zile.


Captură foto INSP

În ceea ce priveşte ''zonele galbene'', pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile, sursa citată arată că toate persoanele care sosesc dintr-o călătorie internaţională se vor supune acestei prevederi.

Lista a intrat în vigoare de miercuri, orele 00,00, se mai precizează în documentul publicat pe site-ul INSP.

De altfel, ministrul Vela a anunțat încă de aseară că se suspendă orice zbor dinspre sau înspre Spania și Germania pentru toate aeroporturile pentru 14 zile, cu excepția aeronavelor de stat, transport marfă, corespondență, umanitare, tehnice, de miercuri, ora 23:00.

Citește alte măsuri adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus (COVID-19).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri