Klaus Iohannis: Este posibil ca în anumite locuri din țară să se introducă restricții, acolo unde numărul de cazuri de coronavirus va crește

Klaus Iohannis a susținut miercuri o conferință de presă la Palatul Cotroceni în care a discutat despre mai multe chestiuni de actualitate, printre care și creșterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus, care a dus la un nou record: 2.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2.

Specialiştii spun că un al doilea val al pandemiei în Europa e iminent. Azi am avut un nou record negativ. E imperativ să facem toate eforturile pentru a inversa acest trend. Acest virus nu va dispărea prea curând. Până la un vaccin, trebuie să găsiim soluții care să permită o societate și o economie funcționale. Dragi români, respectați cu rigoare regulile! Fiți prudenți, evitați aglomerațiile și deplasările inutile (...)

Este posibil ca în anumite locuri să se introducă restricții. Nu îmi doresc și nu ne dorim sa introducem restrictii, dar dacă lumea nu este atenta și numărul crește, acolo unde avem incidenta mare, este posibil să se introduxa restrictii, local, regiona sau acolo unde gradul de contaminare este prea mare.

-Klaus Iohannis, Președintele României-

Șeful Statului a subliniat că, în acest moment, prioritar este ca sistemul sanitar să nu fie copleşit de un număr semnificativ de bolnavi de COVID-19.

Citeste si:
OFICIAL | Care sunt cele 26 de propuneri pentru funcția de ambasador
OFICIAL | Care sunt cele 26...

Sursa foto: Presidency.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »



Setari Cookie-uri