Premierul Ludovic Orban a declarat că atunci când va ajunge în România vaccinul anti-COVID, persoanele din categoriile vulnerabile vor fi imunizate primele şi, probabil, gratis.

"Am adoptat un memorandum la nivel european, există o înţelegere clară, când se va produce vaccinul, în funcţie de cantităţile care se produc, ele se vor distribui către ţările membre în funcţie de populaţia din fiecare ţară. Evident, şi noi vom face vaccinarea fără niciun fel de problemă. Va fi o eşalonare care va fi făcută în funcţie de categoriile de risc, normal, pentru că nu vom avea vaccin pentru toţi de la început. Mai mult ca sigur gratis va fi acest vaccin pentru categoriile vulnerabile. Va exista prioritizare, care e stabilită de specialiştii din domeniul sănătăţii", a spus Orban la Digi 24.

El a adăugat că Guvernul a adoptat un memorandum în acest sens şi că are informaţii că sunt "vreo două companii" care au făcut paşi importanţi, adică sunt în faza finală de testare a vaccinului.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri