Guvernul a aprobat redeschiderea apelului de proiecte privind decontarea cheltuielilor pentru dotarea unităţilor medicale cu spitale modulare şi containere de logistică medicală, introducând printre beneficiari spitalele de urgenţă şi institutele medicale, a declarat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, citat de Agerpres.

"Tot în domeniul fondurilor europene, a fost redeschis apelul de proiecte pentru dotarea unor unităţi medicale. Este vorba despre apelul de proiecte din cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare pentru capabilităţi medicale mobile, de diagnostic şi tratament, utilizate în combaterea răspândirii COVID-19. Este vorba despre acele spitale modulare şi containere de logistică medicală care pot fi ataşate unor unităţi sanitare. Se redeschide acest apel de proiecte ariei de aplicare şi către alte categorii de beneficiari din sistemul sanitar, respectiv spitalele de urgenţă, dar şi institutele medicale. Practic, orice unitate sanitară va putea depune şi solicita decontarea cheltuielilor pentru realizarea unor astfel de obiective medicale mobile asociate unităţilor sanitare respective", a anunţat Ionel Dancă, la Palatul Victoria.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri