MedLife a semnat preluarea pachetului integral de acțiuni pentru Centrul Medical de diagnostic și imagistică Tomorad din Sfântu Gheorghe și a pachetului majoritar de 60% de acțiuni a Centrului Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureș.

Cu o activitate de peste 25 de ani pe piața serviciilor medicale private din România, Centrul Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureș este recunoscut la nivel local pentru serviciile în sfera patologiei digestive. Unitatea dispune de un departament performant pentru diagnosticul şi tratamentul modern al afecţiunilor digestive cu risc crescut de morbiditate precum: esofagite, boala ulceroasă, gastrite, ciroze hepatice, pancreatite acute şi cronice, dar și de un compartiment dedicat diagnosticului şi tratamentului afecţiunilor hepatice și a leziunilor preneoplazice și neoplazice.

Vezi și: MedLife deschide o nouă hyperclinică, după o investiție de 2 milioane de euro (wall-street.ro)

Spre deosebire de centrul de la Târgu Mureș, Centrul de diagnostic și imagistică medical de la Sfântu Gheorghe este mai recent intrat pe piața de servicii medicale private din România și este recunoscut pentru serviciile de imagistică medicală, fiind dotat cu un Computer Tomograf performant si o serie de ecografe pentru investigații mamare, abdominale, cardiovasculare și altele. Adițional zonei de imagistică, Centrul oferă servicii medicale și pentru alte specialități precum: neurologie, nefrologie, ortopedie, cardiologie și chirurgie vasculară.

Suntem deja prezenți în ambele orașe cu facilități de ambulatoriu și laborator, iar noile achiziții vor veni în completarea serviciilor existente, reprezentând noi facilități atât pentru clienții noștri corporate, cât și pentru pacienții individuali

Dorin Preda, Director Executive, MedLife Group

Odată cu finalizarea celor două tranzacţii anunţate, MedLife va avea în portofoliu 41 de achiziţii.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în aproape 700 de locații proprii și partenere, dintre care peste 230 de clinici și hyperclinici, având cea mai extinsă rețea de unități medicale la nivel național.

Sursa foto: MedLife Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri