Boc a spus ca presedintele PDL, impreuna cu intreg Biroul Permanent, si-au prezentat demisia, informeaza Mediafax.

Boc a spus ca PDL a traversat Romania prin criza, iar masurile luate de guvernarea PDL au fost bune si corecte, dar au afectat electoral partidul.

Presedintele PDL a anuntat ca va avea loc o sedinta a Colegiului Director, duminica, unde se vor lua decizii legate de Conventia nationala extraordinara.

Citeste si:

Sedinta Colegiului Director al PDL a fost intrerupta dupa ce atat varianta organizarii unui congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, cat si varianta cu alegerea unui BPN interimar cu Emil Boc presedinte in continuare au cazut la vot, au declarat surse din PDL, potrivit Mediafax.

Senatorul Radu F. Alexandru spune ca si Elena Udrea ar fi demisionat din functia de vicepresedinte al PDL, potrivit Realitatea TV.
Vasile Blaga a atacat-o pe Elena Udrea in sedinta conducerii PDL „Ti-ai pus toti delfinii in functii", a acuzat-o Blaga pe Udrea, potrivit Adevarul.ro. De asemenea, Mihai Stanisoara a cerut demisia lui Emil Boc.

Ioan Oltean si-a anuntat demisia din functia de secretar general al PDL, in sedinta Colegiul Director al partidului, anunta Mediafax.
Si liderul organizatiei PDL Neamt, Gheorghe Stefan, a anuntat in sedinta Colegiului Director, ca isi da demisia din functia de vicepresedinte al partidului si propune o conducere interimara a partidului care sa fie asigurata de o echipa de parlamentari de Bucuresti, au precizat surse din PDL. Gheorghe Stefan a motivat aceasta propunere cu faptul ca parlamentarii de Bucuresti sunt mai liberi si nu trebuie sa se deplaseze din teritoriu.