Evenimentul a fost organizat de Unicredit Leasing pentru sustinerea campaniilor umanitare a celor doua organizatii non-profit.

Dintre cei aproximativ 80 de voluntari care au alergat si au colectat fonduri pentru sustinerea uneia dintre organizatii, cele mai multe fonduri, in valoare de 12.785 de lei au fost stranse de catre Mihaela Grigore (foto), consultant juridic si coordonatorul departamentului de traduceri al NNDKP. Ea terminat cursa in doua ore si 45 de minute, a ales sa sprijine proiectul Viitor Plus “Padurea copiilor”, al carui scop este plantarea si ingrijirea a cate unui copac pentru fiecare nou nascut din Romania.

“Mi-am dorit sa sprijin proiectul pentru ca obiectivul acestor oameni entuziasti si procuparea lor de a contribui la un mediu mai curat pentru generatiile viitoare este in linie cu convingerile mele personale. Le sunt recunoscatoare colegilor si prietenilor mei, a caror generozitate a facut posibila sustinerea acestei cauze”, a afirmat Mihaela Grigore, consultant juridic si coordonatorul departamentului de traduceri al NNDKP.

Citeste si:

Potrivit Viitor Plus, obiectivul campaniei din acest an este de a planta 50.000 de puieti in sudul Romaniei, zona intens afectata de schimbarile climatice (inundatii, inzapeziri, seceta etc). Fondurile stranse de participanti prin Transmaraton vor contribui la indeplinirea obiectivului campaniei prin plantarea a 10.000 de puieti si ingrijirea lor timp de 5-6 ani, in functie de specie.

Ea a fost urmata indeaproape de Stanimira Georgieva, cu fonduri stranse in valoare de 11.926 de lei, care a ales sa sprijine proiectul Hospice Casa Sperantei "Centrul de Excelenta in Ingrijire Paliativa", al carui scop este oferirea de ingrijire paliativa gratuita la domiciliu pentru 150 de pacienti (copii si adulti) si familiile lor pentru o perioada de 3 luni.

Pe pozitia a treia, in functie de valoarea fondurilor stranse s-a aflat Stanislav Georgiev, cu 8.977.5 de lei, care a sustinut, de asemenea, proiectul Hospice Casa Sperantei "Centrul de Excelenta in Ingrijire Paliativa". Topul complet este disponibil aici.