A murit Dumitru Sechelariu. Fostul primar fusese operat la Viena

Fostul primar al orasului Bacau si fost patron al echipei FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a incetat din viata, sambata dimineata, la o clinica din Viena, conform unor apropiati ai acestuia.

Sambata trecuta, Dumitru Sechelariu a fost transferat de la Bucuresti la o clinica din Viena, la cererea expresa a familiei, scrie Mediafax.

In 2 februarie, fostul primar al Bacaului Dumitru Sechelariu a fost adus la Spitalul Floreasca, prin transfer de la Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iasi, pacientul fiind atunci constient, cooperant si cu parametrii functiilor vitale in limite fiziologice.

In zilele urmatoare, Sechelariu a fost supus mai multor investigatii imagistice si de laborator, in vederea stabilirii starii biologice de moment si a planului terapeutic, iar marti, 5 februarie, a fost supus unei interventii chirurgicale, evolutia postoperatorie imediata fiind favorabila.

Sechelariu fusese internat in spitalul iesean in 31 ianuarie, cu afectiuni la coloana vertebrala, fiind in imposibilitatea de a se deplasa, potrivit unor surse medicale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri