Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, referindu-se la declaratiile ambasadorului ungar prin care acesta isi asuma afirmatiile secretarului de stat Nemeth Zsolt privind steagul secuiesc, ca spera ca diplomatul sa nu mai faca greseli, pentru ca a doua isi inceteaza mandatul la Bucuresti.

Corlatean (foto) a spus ca, dupa discutiile pe care le-a avut cu seful diplomatiei de la Budapesta, ambasadorul ungar de la Bucuresti a primit instructiuni "sa taca", scrie Mediafax.

"Sper sa nu mai faca greseli, pentru ca a doua zi isi inceteaza mandatul la Bucuresti", a spus Corlatean. El a mentionat ca a discutat mult cu omologul ungar, convorbirea telefonica durand 45 de minute. "Noi am facut un efort urias de calmare", a spus Corlatean.

Ambasadorul Ungariei la Bucuresti, Oszkar Fuzes, declara, recent, intr-o interventie televizata, ca asuma integral afirmatiile secretarului de stat in MAE ungar Nemeth Zsolt privind steagul secuiesc, el exprimand si ideea ca ar sustine modificarea art. 1 din Constitutiei Romaniei si autonomia.

Citeste mai mult pe aceasta tema aici.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Delir al lui Titus Corlatean: Neomarxisti! Securisti! Moral-crestini!