Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus, sambata, studentilor liberali, ca PNL nu a trebuit niciodata, asemenea PSD, sa incerce sa-i convinga pe cetateni ca s-a schimbat ci, dimpotriva, a fost necesar sa-i convinga ca si-a mentinut identitatea, fiind acelasi partid pe care romanii il stiu.

"Ma tem ca suntem partidul care avut cele mai multe congrese dupa '90, suntem partidul care a a avut dupa 1990 multi lideri, multi presedinti. Niciodata insa PNL nu a avut preocurile altora - pe care nu-i condamn, pentru ca alta este istoria lor. Noi nu a trebuit niciodata, de exemplu, asemenea PSD, sa incercam sa convingem cetatenii ca nu suntem ceea ce stiu ei sau cred ei ca suntem, ca ne-am schimbat, ca suntem altii", a spus Antonescu.

El a aratat ca PNL a trebuit - si face acest lucru si astazi - sa convinga cetatenii ca nu s-a schimbat si ca si-a mentinut identitatea, fiind acelasi partid pe care, din istorie sau din amintiri, romanii il stiu, noteaza Mediafax.

Antonescu a mai spus, pe de alta parte, ca PNL nu a avut de luat niciodata o decizie dramatica de a trece de la stanga la dreapta peste noapte.

"Noi nu am avut de luat decizia dramatica daca nu ar fi comica de a trece intr-o noapte de la social-democratie la dreapta dreptei, la PPE,. Nu am fost in situatia de a incerca in pripa, in fata unor alegeri, sa ne stergem urmele de identitate, sa ne schimbam numele, culorile, sa ne desemnam noi chipuri dupa care sa ne ascundem. Mereu noi am facut apel la istoria noastra, la identitatea noastra, la numele nostru, le personalitatile noastre", a spus Antonescu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
IMAS: Partidul lui Ciolos, inaintea USR. Firea, preferata romanilor