A intrat pe poarta stadionului "Iolanda Balas" insotita de doi tineri pe care-i pregateste zilnic pentru performanta. Ploua zdravan, in rafale, dar antrenamentul trebuia sa se desfasoare. "Ma ocup de ei benevol, pentru ca imi place ceea ce fac", imi spune, in timp ce "copiii" se duc sa-si ia discurile si greutatile, relateaza Jurnalul.ro.

Stiam ca e maestra a sportului la doua probe atletice, disc si greutati, ca a castigat, de-a lungul timpului, ca antrenor, peste 300 de medalii, la campionate nationale si internationale, si ca a crescut, pe langa propriii copii, inca vreo cinci. Pentru ca asa a simtit Suzana Niculescu sa faca.

"Le-am facut pe toate. Am debutat ca pentatlonista si, dupa ce am crescut, m-am specializat pe probe de aruncari. Ajunsesem, ca junioare, sa dau 47 m la disc si 14 si ceva la greutate. Atunci am venit la Steaua, unde am stat 17 ani. Sunt nascuta la Tg Mures, dar din 1970 am venit in Bucuresti. Acomodarea a fost groaznica... Dupa ce am luat sportul in serios, am ajuns in lotul national. Eram la Steaua cand au inceput sa curga rezultatele, sunt dubla maestra a sportului in doua discipline, disc si greutati...", isi incepe povestea Suzana Niculescu.

Cititi mai mult pe Jurnalul.ro.

Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Atletii romani obtin 7 medalii in prima zi a Campionatelor Balcanice
Setari Cookie-uri