Desfasurat la Bucuresti, programul educational este oferit de universitatea WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business.

Astfel, managerii au sansa sa primeasca pana la 15.000 de euro din valoarea totala a programului - 35.000 de euro. Valoarea fiecarei burse va fi stabilita in functie de calitatea aplicatiilor depuse de candidati si va fi evaluata de o comisie alcatuita din profesori care predau in cadrul programului.

“Am lansat in luna iunie invitatia managerilor romani si straini la bursele partiale oferite pentru programul de top EMBA, iar componenta grupei din acest an este aproape de final. Ne-au acordat incredere profesionisti romani din domenii precum IT, financiar-bancar, dar si din domenii mai putin prezente in anii trecuti, cum ar fi publicitate sau turism. WU Executive Academy promite o experienta educationala si personala de top, programul de EMBA fiind adaptat la cele mai noi schimbari din mediul de afaceri si tehnologic, sub indrumarea exclusiva unor profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universitati internationale”, a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

EMBA se adreseaza managerilor cu o experienta de minim cinci ani in domeniu. Programul va incepe in luna noiembrie 2013 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, cursurile avand loc in Bucuresti, in regim part-time.

Evolutia organizationala...
Citeste si: "Vidul de abilitati" din organizatii: ce stim, dar nu facem

Portofoliul educational al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificari universitare, programe corporate, dar si diverse seminarii, devenind, in ultimii ani, unul dintre principalii furnizori de educatie in Europa Centrala si de Est.