Medaliile de aur au fost cucerite de Paul Andrei Draghis si Tudor Suciu, ambii elevi in clasa a XII-a la Colegiul National „Vasile Lucaciu” din Baia Mare. De altfel, Paul Andrei Draghis este laureat cu aur si la editia precedenta a competitiei. Cele doua medalii de argint au fost adjudecate de Malina Rosca, absolventa a clasei a VIII-a la Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” din Alba Iulia si Andrei Catalin Raduc, elev in clasa a IX-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti.

Medaliile de bronz au intrat in posesia urmatorilor elevi: Maria Cristiana Dedu (clasa a IX-a/Colegiul National „Petru Rares” din Piatra-Neamt), respectiv Denis Turcu si Sebastian Trifa, ambii elevi in clasa a XII-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti. Din echipa Romaniei a facut parte si Alexandru Calin (clasa a X-a/Colegiul National „Mihai Viteazul” din Ploiesti).

Editia a XVIII-a a Olimpiadei Internationale de Astronomie s-a desfasurat in perioada 6 - 14 septembrie, la Vilnius (Lituania) si a reunit peste 160 de concurenti din 20 de tari.

Jocurile Invictus 2018:...
Citeste si: Jocurile Invictus: Romania a cucerit doua medalii de aur