Teodorovici: Vom face verificari pe POSDRU. Daca sunt masini, locuinte cumparate, taiem in carne vie

MFE va face mai multe verificari pe POSDRU, in special in zona de achizitii, a declarat, vineri, la Conferinta "Mediafax Talks about European Funds", ministrul Eugen Teodorovici, precizand ca se va taia in carne vie daca se vor descoperi masini si locuinte cumparate din fonduri UE.

Ministrul Fondurilor Europene a declarat ca, in cadrul vizitei facute la Bruxelles, in perioada 18-20 martie, a discutat cu oficialii europeni despre neregulile cu fonduri europene. "Sunt situatii unde suntem obligati sa actionam pentru ca regulamentul european nu ne lasa sa preluam la nivel de buget de stat toate corectiile financiare. Zilele acestea am vorbit la Bruxelles despre acest lucru si vor fi facute foarte multe verificari pe POSDRU, in special pe achizitii", a spus Teodorovici, potrivit Mediafax.

Acesta a avertizat ca acolo unde vor fi gasite masini sau locuinte cumparate din fonduri europene se va taia "in carne vie". "Daca nu vrem sa schimbam sistemul, nu putem avea speranta ca va fi mai bine in 2014 si in anii care urmeaza", a mai spus ministrul.

Eugen Teodorovici a mai explicat ca sunt foarte multe contracte pe fonduri europene "unde un manager de proiect ia 10.000 de euro pe luna si nu face absolut nimic, in afara de a trimite doua e-mail-uri si a scrie o scrisoare".

Citeste si:
Arhitectul care vrea să transforme un oraș "mort" într-unul viu și...
ALEGERI LOCALE 2020:...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri