Parcul comercial Doraly ofera drept premii 40 de tablete Myria Easy Tab 9, cu ecran LCD de 9” multitouch, Wi-Fi, capacitate de stocare de 8GB, care vor fi oferite, prin tragere la sorti celor 20 de perechi de castigatori, fiecare pereche fiind constituita atat din comparatorul (persoana fizica sau juridica) care, in perioada 5 ianuarie – 31 martie 2015, efectueaza cumparaturi de minim 100 lei (tva inclus) de la firmele care isi desfasoara activitatea in parcul comercial Expo Market Doraly, cat si firma de la care acesta a achizitionat produsele.

Extragerea castigatorilor are loc in data de 6 aprilie 2015, ora 12, la sediul Doraly Expo Market. Lista cu numele castigatorilor validati va putea fi consultata pe pagina dedicata concursului de pe www.doraly.eu/noutati/ si pe pagina de Facebook.

Alege sa fii clientul Doraly pentru reusita ta in afaceri!

Despre Doraly Expo Market

Doraly Expo Market este parcul comercial engros no.1 in produse alimentare si articole pentru casa, situat pe DN2, la km 12,5, Afumati, jud. Ilfov.
Suprafata inchiriabila este de 76 000mp, constand in spatii comerciale, depozite si birouri, grupate in 26 pavilioane, construite pe un teren de 227 160mp.
Calitatea serviciilor oferite, seriozitatea si atentia acordata clientilor si colaboratorilor sai in cei peste 20 de ani de activitate, au determinat castigarea de catre Doraly a pozitiei de lider in piata de profil.

Pentru mai multe detalii despre Doraly Expo Market si ofertele in vigoare, contactati dept. marketing: +40-21-312.45.75, office@doraly.eu, www.doraly.eu.