Una dintre cele cinci victime este in stare foarte grava fiind in coma. Aceasta a fost transportata la Spitalul Floreasca, impreuna cu o alta victma cu traumatism cranio-cerebral minor si fractura deschisa pe membrul inferior. Alte doua victime au fost transportate la Elias, nefiind grav ranite. Cea de-a cincea victima a refuzat spitalizarea, relateaza Mediafax.

O alta persoana care se afla la bord nu este de gasit, scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov efectuand in continuare cautari. Pompierii ISU Bucuresti au fost sesizati in legatura cu accidentul la ora 00.30.

UPDATE

Barbatul de aproximativ 60 de ani care era cautat, de noaptea trecuta, in Lacul Snagov, in urma accidentului dintre doua ambarcatiuni, a fost gasit, pe fundul lacului. Trupul neinsufletit al barbatului a fost adus pe mal de scafandri, dupa mai multe ore de cautari.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile, a precizat ca la bordul celor doua ambarcatiuni implicate in accident se aflau 11 persoane.

Citeste si:

Dintre acestea, patru au fost transportate la spital. Printre acestea este o femeie de aproximativ 30 de ani, gasita in coma si internata la Spitalul Floreasca. Tot la Floreasca a mai fost internat un barbat cu traumatism cranio-cerebral minor, iar la Spitalul Elias au fost internati o femeie si un barbat cu traumatisme cranio-cerebrale minore si fracturi deschise de membre inferioare, potrivit coordonatorului SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.

UPDATE 1

In accidentul produs sambata noaptea pe Lacul Snagov au fost implicate o ambarcatiune Spat, a restaurantului si hotelului Dolce Vita, de pe malul lacului, in aceasta aflandu-se sase persoane, si una Commander, in care se aflau cinci persoane.

Ambarcatiunea localului, condusa de Ionut Conea, s-a scufundat in urma impactului cu Commander-ul condus de Alexandru Popescu. Conea a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero, in timp ce Popescu a refuzat testarea, fiind dus la Spitalul Elias pentru analize.