Ministerul Tineretului si Sportului a obtinut deblocarea a 10 la suta din bugetul pe anul 2015, precum si o suplimentare bugetara de 14 milioane de lei, in urma sedintei de Guvern de marti, se arata intr-un comunicat de presa al MTS.

"Ministerul Tineretului si Sportului a solicitat o rectificare bugetara pozitiva in sensul rolului national prioritar acordat Sportului si Tineretului. Suplimentarea bugetara va fi distribuita atat pentru actiuni sportive, cat si de tineret. Multumesc colegilor din Guvern pentru deschidere, incredere si pentru faptul ca acorda importanta domeniilor vizate de ministerul pe care il conduc. Activitatea noastra este una comuna si un rezultat pozitiv intr-un domeniu atrage dupa sine alte rezultate, cel putin la fel de benefice si in celelalte domenii si pentru intreaga Romanie", a declarat ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, potrivit Mediafax.

Conform comunicatului citat, rectificarea bugetara pozitiva reprezinta o premiera in decursul ultimilor ani pentru Ministerul Tinretului si Sportului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri