Franta creeaza polemici in legatura cu plata contributiilor sociale pentru zece cetateni romani angajati temporar pentru Universitatea de vara a Partidului Socialist, informeaza site-ul postului FranceTV.

Zece romani au fost angajati incepand de miercuri la Universitatea de Vara La Rochelle, organizata de Partidul Socialist (aflat la guvernare in Franta). Romanii au posturi destinate unor activitati de intretinere, scrie Mediafax.

Conditiile de lucru sunt similare cu cele ale colegilor francezi, dar contributiile sociale sunt la nivelul celor din Romania, fiind mai mici decat in Franta.

"Chiar daca totul pare in regula, angajarea munctorilor straini nu poate decat sa fie o decizie surprinzatoare pentru un partid care critica dumpingul social din Europa", comenteaza postul de radio France Bleu.

Partidul Socialist a explicat ca a semnat un contract cu firma GL Events, avand sediul in Lyon. Compania franceza coopereaza cu una din Romania, Trepte Events.

Sursa foto: No/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri