Liderul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, ranit in incendiul de vineri seara din Clubul Colectiv din Capitala, care a fost propus de mai multi cetateni pentru a participa la consultarile de la Cotroceni, a declarat, ca nu are nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

“Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva", afirma Adrian Despot.

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.

El declarase anterior ca majoritatea oamenilor implicati in dezastrul care a avut loc "nu erau pregatiti, de la institutiile statului pana la functionari".

Adrian Despot a participat, marti, la o intalnire cu studentii in Aula Magna a Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, in cadrul evenimentului "Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine", el spunand ca ii este greu sa le vorbeasca despre succes.

Citeste si:
Cum s-a schimbat spitalul care a ingrijit 25 de raniti din Colectiv
Cum s-a schimbat in patru ani...

"Majoritatea oamenilor implicati in acest dezastru care s-a intamplat nu erau pregatiti, de la institutiile statului pana la functionari si asa mai departe... si este important sa vorbim despre succes si despre pasii pe care trebuie sa-i urmam ca sa fim pregatiti, sa fim pregatiti atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru (...) Nu sunt un speaker si sunt foarte afectat de evenimentele petrecute, n-am nicio idee cum o sa decurga aceasta intalnire intre noi. Invitatia a fost destul de veche, invitatia am primit-o acum doua luni de zile, mi-a placut foarte mult ideea si pentru ca sunt un om de cuvant am venit astazi in fata voastra, dar recunosc ca, practic, toata lumea s-a schimbat, cel putin lumea mea s-a schimbat, si n-am idee cum o sa decurga aceasta intalnire. O sa fie cel putin interesanta", le-a spus el studentilor.

Presedintele Klaus Iohannis continua, vineri, consultarile cu partidele pentru formarea noului Guvern, fiind asteptate la Cotroceni UNPR si ALDE, dar si, in premiera, reprezentanti ai societatii civile si ai protestatarilor, care s-au putut inscrie pentru unul din cele aproximativ 20 de locuri.

Sursa foto: Facebook/Adrian Despot

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ce spune Arafat despre ajutorul international in cazul Colectiv