Tudor Golu (28 de ani) a fost transferat duminica seara intr-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, dupa incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in stare critica. Marti, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafata din corp si a arsurilor de cai respiratorii, scrie Mediafax.

Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic si animator 2D si 3D, el fiind si cel care a realizat videoclipul melodiei "The day we die", al formatiei Googbye to Gravity.

In incendiul din clubul Colectiv au mai fost raniti alti doi membri ai trupei Axial Lead, solistul Damian Radu si chitaristul Christian Alban Popescu, ambii fiind internati in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, starea lor fiind stabila. Tudor Golu a facut videoclipul melodiei "The day we die", iar de ilustratie s-a ocupat Radu Damian.

Citeste si:

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoana. In 11 zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane, numarul victimelor ajungand, marti, la 48. Ultimul care a decedat este Tudor Golu, el fiind printre cei noua raniti transferati de la spitale din Capitala in unitati sanitare din Marea Britanie.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa cinci au decedat, doi in Olanda, unul in Israel, unul in drum spre Elvetia si ultimul in Marea Britanie.

Sursa foto: Axial Lead Facebook