Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 50. Persoana decedata, in noaptea de marti spre miercuri, este Vladut Roberto Andy. El a murit intr-un spital din Chelmsford din Marea Britanie.

Astfel bilantul persoanelor decedate in urma tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 50. Marti seara, tot la un spital din Marea Britanie, din Liverpol, a murit si o tanara - Elena Nitu, informeaza Mediafax.

Cei doi se aflau printre cele noua persoane transferate duminica noaptea cu un avion NATO in spitale din Marea Britanie. In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoana. In 11 zile de la tragedie au decedat alte 22 de persoane, numarul victimelor ajungand, marti, la 49.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa cinci au decedat, unul in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda si unul in drum spre Elvetia. In spitalele din Capitala mai erau internate, marti, 76 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 24 in stare critica si grava, alti 29 de pacienti fiind spitalizati in unitati sanitare din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia, Elvetia si Germania.

Citeste si:
Circa 100 de companii s-au mutat din UK in Olanda inainte de Brexit
Aproape 100 de companii s-au...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Regina Marii Britanii suspenda Parlamentul, chiar inainte de Brexit