Unul din doi romani consuma lapte in fiecare zi

Peste jumatate dintre romani (53%) consuma lapte o data sau de mai multe ori pe zi, acest aliment constituind o sursa importanta de calciu, se arata intr-un studiu realizat de producatorul de lactate Olympus Romania.

In studiu se arata ca 71% dintre respondenti asociaza laptele cu prima parte a zilei si il consuma in diferite feluri la micul dejun.

De asemenea, rezultatele studiului arata ca 1 din 3 gospodarii consuma 2-3 litri de lapte pe saptamana, iar 41% dintre respondenti declara ca toti membri familiei consuma lapte in mod regulat.

Totodata, 67% dintre respondentii studiului consuma laptele simplu, in timp ce pentru 19% laptele este la fel de gustos cu zahar, miere sau cacao. Doar 9% dintre respondenti afirma ca folosesc laptele in cafea.

Mai mult, 4 din 5 romani spun ca laptele va ramane intotdeauna o sursa importanta de calciu, vitamine si minerale, in timp ce 22% dintre romani aleg acest aliment pentru ca le aduce aminte de copilarie.

Citeste si:
Olympus investeste 20 milioane de euro intr-o noua linie de productie
Olympus investeste peste 20...

Studiul a fost realizat de Olympus Romania prin intermediul raspunsurilor a 271 de persoane, salariati din mediul urban.

Grupul Olympus este prezent in Romani din anul 1999 si detine cinci unitati de productie in Grecia, Bulgaria si Romania.

Sursa foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri