RATB va colabora cu Politia pentru a sanctiona calatorii evazionisti si agresivi

Controlorii Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) vor fi insotiti de politisti. Aceasta masura, care a intrat astazi in vigoare, are rolul de a „spori nivelul de civilizatie si de siguranta a cetateanului” in mijloacele de transport in comun.

„Incepand de joi, 18 februarie 2016, cele doua institutii vor efectua actiuni comune de preventie si sanctionare a calatorilor evazionisti si agresivi din RATB, in mai multe zone ale Capitalei”, a comunicat RATB.

Aceasta masura face parte dintr-un pachet mai amplu prin care RATB urmareste asigurarea unor servicii de transport civilizate, cresterea numarului calatorilor fideli, descurajarea celor fraudulosi si imbunatatirea ritmicitatii mijloacelor de transport in comun.

„Scopul este reducerea fraudei si orientarea calatorilor catre achizitionarea de titluri de calatorie. Totodata, se urmareste protejarea proprietatii publice si private si crearea conditiilor reale pentru cresterea nivelului de coeziune a populatiei Capitalei”, potrivit Regiei.

Citeste si:
STB intră în spiritul sărbătorilor: ce tramvaie vor circula în...
STB intră în spiritul...
Sursa foto: mediafaxfoto.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri