British American Tobacco: Experimentam in Romania un nou tip de tigara hibrid

British American Tobacco va lansa Kent glo iFUSE in Romania, tara noastra fiind prima din lume unde vor implementa acest mecanism. Kent glo iFuse este un produs hibrid care combina tutunul cu tehnologia electronica, potrivit anuntului facut de companie.

Acest produs este o alternativa pentru tigarile traditionale. Tigara-hibrid contine nicotina si aroma de tutun , ar BAT sustine ca prezinta riscuri reduse in comparatie cu tigarile electronice, conform Mediafax.

"Suntem foarte incantati ca Romania a fost aleasa ca prima tara din lume unde va fi lansat revolutionarul produs glo iFUSE. Acest demers subliniaza inca o data dorinta BAT de a continua investitiile sale in Romania si in dezvoltarea de noi tehnologii, fiind sustinut pe deplin de lansarea glo iFUSE sub umbrela marcii Kent", a declarat Gemma Webb, General Manager British American Tobacco Romania.

BAT estimeaza ca piata produselor de noua generatie, estimata in 2015 la 2.8 miliarde de lire sterline, se va tripla pana in 2020, la o valoare de pana la 8.4 miliarde de lire sterline, exceptand SUA si China.

Sursa foto: devil23 / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri