“Dan Condrea a fost agent SIE. Stiu pentru ca l-am intrebat si nu mi-a raspuns nimic, desi el imi raspundea mereu la intrebari. Daca nu mi-a raspuns, inseamna ca era agent SIE. In tot anturajul nostru erau ofiteri SIE si SRI”, a spus Laura Georgescu, la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca o cerere depusa de aceasta in ianuarie, pentru stabilirea programului de vizitare a copilului lor, care era in custodia lui Dan Condrea.

Laura Georgescu a mai spus ca are o lista cu numele unor politiceni care ar fi primit bani pentru ca afacerile Hexi Pharma sa fie protejate. “In cadrul Hexi Pharma, protectia a venit de la Comisia de la Camera de Sanatate”, a spus fosta sotie a lui Condrea.

Dupa decesul lui Dan Condrea, fosta sotie a acestuia cere instantei sa ii acorde custodia copilului lor. Comisia SRI a aratat, in urma controlului suplimentar asupra Serviciului, ca Hexi Pharma, Dan Condrea sau alti reprezentanti ai firmei nu au constituit “un caz de securitate nationala”, iar acestia “nu au facut obiectul unor mandate de securitate nationala sau masuri de supraveghere operativa”.

Citeste si:

Procurorul general al Parchetului instantei supreme, Augustin Lazar, a declarat ca nu crede ca era necesar ca Dan Condrea sa fie filat, precizand ca nu existau suspiciuni ca patronul Hexi Pharma ar fi vrut sa se sustraga urmaririi penale. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, in varsta de 41 de ani, a murit duminica, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac, pe un drum judetean, intre localitatile Corbeanca si Buftea.

Procurorii de la Parchetul instantei supreme aratau, marti, ca trupul neinsufletit al lui Dan Condrea a fost recunoscut fara echivoc de concubina acestuia, inclusiv dupa semnele particulare, insa se vor compara si mostre de ADN. Anchetatorii mai arata ca toate leziunile constatate de medicii legisti sunt cele produse in accidentul rutier.