"Izolatorul a ars, producand o degajare importanta de fum la 150 m de statia Piata Victoriei 1. In acest moment, se lucreaza la schimbarea izolatorului defect", se arata intr-un comunicat al Metrorex.

Potrivit companiei, imediat dupa incident au fost luate masuri de scoatere de sub tensiune in zona.

"Ventilatia a fost actionata imediat in sistem de evacuare a fumului din statie. S-au luat masuri de inchidere imediata a statiilor Piata Victoriei 1 si Piata Victoriei 2. Pana la rezolvarea problemei mentionate, trenurile circula in sistem pendula intre statiile Aviatorilor si Pipera; intre statiile Berceni si Piata Romana, trenurile circula pe ambele fire. Momentan, pe Magistrala 1 de metrou trenurile nu opresc in statia de metrou Piata Victoriei 2. In scurt timp, se va deschide statia de metrou Piata Victoriei 2. Echipele de Pompieri Salvatori de la Metrorex, impreuna cu echipe de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, au intervenit imediat. Nu au existat calatori afectati de fum", precizeaza compania.

Citeste si:

Metrorex le cere scuze calatorilor pentru disconfortul creat.

In ultima perioada, la metrou au avut loc mai multe incidente, inclusiv incendii, la statia Piata Romana si pe magistrala spre Dristor 2.

Ultimul incident a avut loc in urma cu o saptamana, cand circulatia trenurilor a fost ingreunata timp de aproximativ 30 de minute, pe magistrala spre Dristor 2, calatorii fiind scosi din garnituri, pentru a fi facute verificari.