Andreea Cristea, turista romanca ranita in atacul teroristul de la Westminster, care a avut loc in martie, a murit la spital. Aceasta se afla la Londra intr-o excursie cu iubitul ei, si el ranit in atac.

Andreea Cristea este a cincea persoana care si-a pierdut viata in atacul de la 23 martie, cand Khalid Masood a intrat cu o masina in multime pe Podul Westminster si a injunghiat mortal un politist, potrivit News.ro.

Familia tinerei a anuntat ca aceasta a murit joi.

”Dupa ce a luptat sa traiasca timp de peste doua saptamani, iubita si de neinlocuita noastra Andreea - o fiica, sora si partenera minunanta, o prietena dedicata si cea mai unica si iubitoare persoana pe care ti-o poti imagina - a fost smulsa cu cruzime din vietile noastre, in modul cel mai crud si las”, a transmis familia intr-un comunicat.

”Ne vom aminti mereu de ea ca de raza noastra de lumina stralucitoare care va continua sa straluceasca cu putere in inimile noastre”, afirma familia.

Andreea Cristea era in vacanta cu prietenul ei, atunci cand atacatorul a intrat in trecatorii de pe podul Westminster.

Autorul atentatului terorist de la Londra era cetatean nascut in Marea Britanie si, in urma cu cativa ani, a fost anchetat de MI5 pentru ca este suspectat de extremism violent.

Sursa foto: Dutourdumonde Photography/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri