Ludovic Orban, candidat pentru functia de presedinte al PNL, considera ca familia normala este cea definita si de Codul Civil, fiind formata dintr-un barbat si o femeie, dar nu va impune celorlalti membri ai partidului pozitia sa, spunandu-le acestora ca fiecare se pozitioneaza in legatura cu acest subiect asa cum ii dicteaza constiinta.

Ludovic Orban a declarat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca le-a spus membrilor PNL ca in chestiunea privind familia fiecare se pozitioneaza in functie de convingerile si credintele pe care le are, potrivit News.ro.

“A existat o dezbatere la propunerea unui coleg legata de pozitia fata de familie. Le-am explicat ca este o chestiune de constiinta in care fiecare om se pozitioneaza asa cum ii dicteaza propria constiinta. In ceea ce ma priveste pe mine, sunt un om credincions, sunt un familist convins si cred ca familia normala este cea care este definita de altfel si in Codul Civil, uniunea dintre barbat si femeie, dar asta nu inseamna ca pot sa impun tututor membrilor Partidului National Liberal pozitia mea. Le-am zis ca este o chestiune de constiinta in care fiecare se raporteaza in functie de convingerile pe care le are si de credintele sale”, a afirmat Ludovic Orban.

El si-a prezentat sambata, in fata conducerii organizatiei judetene PNL Constanta, motiunea “Forta Dreptei” cu care candideaza la sefia partidului la alegerile din 17 iunie. Contracandidatii sai sunt Cristian Busoi si Viorel Catarama.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri